Pups

Liv, onze Engelse werklijn Springer Spaniel van 3,5 jaar oud heeft op 12 april 2024 hele mooie pups mogen krijgen. Dit is haar tweede nestje en ze heeft nog een keer laten zien dat ze een erg goede moeder is. De pups zijn goed door haar opgevoed en door ons hebben ze veel rust gekregen met de juiste dosis socialisatie. Het zijn heerlijke vrije pups die allemaal helemaal gezond zijn verklaard door de dierenarts.

De pups eten al helemaal zelf, spelen graag samen maar zijn ook zelfstandig. Deze week gaan we puppytesten uitvoeren, maar in de karakters zien we al duidelijke verschillen. De een gaat wat meer op onderzoek uit, de ander is nog liever bij ons en weer een ander probeert alles uit met pootjes en bekje. Het zijn aanhankelijke, speelse werkhondjes waarvan enkele zich prima thuis zullen voelen in een actief gezin, anderen zullen echt gelukkiger worden als ze fijn mogen werken in de jacht of binnen detectie

Mama Liv is een lieve hond, actief maar erg aanhankelijk. Uiteraard is zij getest en gezond.

Vader Ollie is een Engelse Working Cocker Spaniel met een werklustig maar rustig karakter. Hij is zelfstandig maar ook graag met en voor de baas bezig. Ook Ollie is getest en gezond bevonden.

Ollie is één van onze eigen honden en dus te ontmoeten bij het bezoeken van de pups.

De pups zijn natuurlijk volgens het aanbevolen schema ontwormt. Medisch gecontroleerd, ingeënt en gechipt door de dierenarts. Ze hebben een Europees Paspoort en we werken met een koopcontract zodat er voor koper of verkoper geen onduidelijkheden zijn. We geven veel informatie tijdens de kennismaking en bij verkoop van een pup krijg je veel informatie mee in een uitgebreid puppypakket met onder andere voer en speeltjes. Ook na het verhuizen van de pup blijven we bereikbaar voor vragen of tips.