Wat leuk dat je op mijn website bent gekomen! Grote kans dat we mijn liefde en passie voor dieren en honden in het bijzonder delen.

Mijn leven staat sinds 2018 volledig in het teken van dieren en ik vind het belangrijk om als een fijn team samen te kunnen leven met de dieren om je heen. Na vele trainingen met mijn eigen honden bij verschillende (privé)-trainers ontwikkelde ik mijn eigen manier van trainen waarmee ik ook een aantal mensen kon helpen die met hun hond tegen diverse uitdagingen aan liepen. In 2023 was ik heel veel kennis en vaardigheden rijker na diverse opleidingen, cursussen en workshops en startte ik met trots mijn eigen onderneming: Centrum voor Honden. Inmiddels een opleidings-, verzorgings- en adviescentrum met een winkel en nog vele nieuwe plannen voor de toekomst.

Als er een hond in je leven is of komt, kun je veel vragen of uitdagingen hebben. Of je wilt gewoon op een leuke manier samen met je hond bezig zijn. Bij mij is veel mogelijk omdat ik aandacht voor baas/gezin en hond als team hoog in het vaandel heb. Op een leuke en positieve manier kunnen we werken aan wat voor jullie belangrijk is in het leven. Eén op één of in kleine groepjes, opvoeding of training, sport of spel.

Maar ook voor hulp bij de verzorging van je dieren, graag overleg ik wat ik voor jullie kan betekenen.

Voor al je vragen mag je uiteraard contact met mij opnemen.