De Winkel

Wat is er ontzettend veel te krijgen voor onze dieren! Wat is goed of misschien minder goed, en wat past er bij mij en mijn hond? Ik help graag de juiste keuzes te maken, voor elke hond en baas, waar nodig met passend advies voor een goed en langdurig gebruik.

Sinds februari 2024 kan ik in mijn eigen winkel staan, met allemaal producten waar ik achter sta en waar ik van alles over kan vertellen. Vooral voor honden, maar ook wel iets voor katten, konijnen en paarden. Zelfs een aantal jassen, bodywarmer of (heup)tassen voor de baasjes kun je bij me vinden.

Mijn aanbod bestaat onder andere uit voer, snacks, speeltjes, (detectie)trainingsmaterialen, halsbanden, lijnen, tuigjes, lampjes, complete derma cosmetische vachtverzorgingslijn, verzorgingsproducten, supplementen, ontworming, vlooien/teken/insectenmiddelen…

Een deel van mijn aanbod is eigen productie (bijvoorbeeld lijnen van diverse materialen en volledig naar wens te maken) maar ook van de bekende en goede merken: Riverwood, Profine, Chuckit, Kong, Dog Comets, JW, Floss&Boss, Orbiloc, Rukka, Scruffs, Nogga, Skin Derm, Eat Slow Live Longer, Owney Outdoor…

Centrum voor Honden De Winkel werkt met een stempelkaart. Daarmee spaar je voor een mooie korting. Bij besteding van elke 20 euro ontvang je één stempel. Een volle kaart met 15 stempels is 20 euro waard en is te besteden bij het hele Centrum voor Honden.

Ik ben 7 dagen per week op afspraak open. Bel of WhatsApp me even, ik neem graag de tijd voor het juiste advies!

Er zal nog een webshop komen, maar mocht je nu al iets willen bestellen en niet in de gelegenheid zijn om de producten op te halen, neem ook dan gewoon contact met me op.